Om oss

Kontaktinfo

Har du spørsmål rundt arrangement eller påmeldinger/billettkjøp, kan du kontakte arrangementsansvarlig som du finner på arrangementssiden eller den aktuelle foreningen.

Har du spørsmål rundt kjøp av medlemskap o.l i nettbutikken, kan du kontakte den aktuelle foreningen. Du finner kontaktinfo på dennes hjemmesider.

Har du spørsmål knyttet til bruk av tjenesten Medlemsadmin eller ønsker hjelp med å opprette/redigere hjemmeside eller arrangement o.l, kan du bruke kontaktskjemaet her eller kontakte oss på en av følgende måter:

E-post: support@medlemsadmin.net 

Telefon: 90243764.

Om Medlemsadmin.net

Medlemsadmin.net tilbyr en sikker, bekvem og effektiv måte å håndtere kjøp av medlemsskap og påmeldinger/billettkjøp til events via web, og fungerer like bra på PC, nettbrett og mobil.

I tillegg tilbys hjemmesider hvor medlemssystemet og påmeldingssystemet kan integreres så alt kan samles under din egen internett-adresse om du ønsker det.

Registrer deg som forening eller arrangør og opprett arrangementer, det er gratis å bruke. Eller bestill bare hjemmesider. Bruk kontaktskjemaet for å komme igang.

 

 

Credits:

Icon by Adriano Maringolo / CC by 3.0
Icon by Nick Frost / CC by 3.0
Icon by Vecteezy / CC by 3.0
Designed by Onlyyouqj / Freepik
Designed by Pressfoto / Freepik